Nintendo onderbroeken in omloop: zitten op Mario

News
zaterdag, 22 juni 2024 om 11:00
nintendo in gesprek over mario film 121765 8f1649083667
Fan zijn van een bepaalde reeks is niets nieuws. Iets dragen wat met je favoriete game te maken heeft, kan tegenwoordig veel vaker en gemakkelijker met het gros van opties dat je hebt. Zo ook als je fan bent van Mario, want er zijn flink wat Nintendo onderbroeken met Mario in de schijnwerpers te vinden.
Bij Amazon kun je helle maffe merchandise vinden, maar die van Nintendo is misschien wel de gekste die we tot nu toe zijn tegengekomen. Je kunt daar namelijk een set van drie boxers vinden, waarbij Mario en zijn vrienden vanaf alle kanten naar je glimlachen.
Specifiek is er een gestoorde onderbroek met een zogeheten warp pipe, wat munten en Mario met Yoshi die naar je zwaaien, maar is er ook een onderbroek waarbij de cover van New Super Mario Bros op de Nintendo DS centraal staat. Tot slot is de derde boxer een collectie van bekende Mario-figuren, waarbij ook Luigi zijn opwachting maakt.

Nintendo onderbroeken voor een zacht prijsje

De set onderbroeken is normaliter in best wat maten beschikbaar, maar dat is momenteel niet het geval. Momenteel is alleen nog de S-maat op voorraad, waarvoor je al met al 24,86 euro aftikt. Het ondergoed zelf wordt gemaakt door het merk Freegun en is gemaakt van polyester en elastiek, waardoor deze een stretch pasvorm heeft.
Fans van Mario hebben het goed dit jaar, want er komen ook nog verschillende Mario-games uit. Zo is recent Super Mario Party Jamboree uit de doeken gedaan tijdens de Nintendo Direct. Ook werd een kersverse Mario & Luigi RPG getoond met de naam Mario & Luigi: Brothership die dit jaar nog uitkomt.
Waar laatstgenoemde op 7 november verschijnt, komt Super Mario Party Jamboree al een stukje eerder. Die game verschijnt namelijk op 17 oktober op de Nintendo Switch. 

Populair Nieuws

Laatste Reacties