Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants Review

Review
zaterdag, 22 juni 2024 om 13:00
teenage mutant ninja turtles arcade wrath of the mutants 1
De Turtles games schieten als paddenstoelen uit de grond, alsof het niets is. Nu ligt nieuw in de winkelschappen: Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants.
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants is een co-op game om samen op de bank te spelen. De leeftijd? Doe maar zes jaar. Op de hoes staat weliswaar het dubbele, maar als je de game speelt, denk je toch al gauw wat anders.
In handen heb je een beat ‘m up, maar wel één op kinderlijk niveau. Dat is logisch, want de game komt uit de stal van Nickelodeon. En dat is een televisienetwerk voor kinderen.
Deze Turtles game is een vernieuwde uitgave van de game die in 2017 uitkwam, maar dan met drie extra levels en zes extra baasgevechten. Leuk dus voor de echte fans, maar geen reden om de game nog een keer aan te schaffen als je niet mega liefhebber bent van de Turtles.
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants - Switch Image
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants - Switch
EUR29.99
Op voorraad
Koop op bol.

Iedereen een aparte kracht

In de game ga je, uiteraard, aan de slag met de vier beroemde Turtles: Leonardo, Michelangelo, Donatello of Raphael. Allemaal hebben ze hun unieke vaardigheden. Zo kan de één heel snel pizza’s op vijanden gooien, terwijl een ander weer andere capriolen tevoorschijn tovert.
Heel even ben je daarvan onder de indruk en benieuwd wat die ene speciale vaardigheid is van alle vier de turtles, totdat je erachter komt dat het daarna continu hetzelfde is.
We zeggen niet voor niets dat het leeftijdslabel van deze game misschien wel gehalveerd kan worden. Want Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants laat zich het beste omschrijven als een Pizza Margeritha: je krijgt de basis en meer dan dat is het niet.
Een flauwe grap, maar het is wel waar. Je doorloopt old school een paar omgevingen, kan de co-op (offline) met maximaal vier mensen doen en hebt de game in een avondje uitgespeeld. Waarom? Omdat je simpelweg slechts een paar knoppen nodig hebt, het continu een herhaling van zetten is en bijna met twee vingers in de neus daarna de eindbaas verslaat. Als je nieuwe personages hebt vrijgespeeld, weet je één ding zeker: niet aan jou besteed.

Voor wie is deze game bedoeld?

De vraag is nu wellicht: beoordelen we de game té streng? Ja, misschien wel. Wij, volwassenen zijn niet de geschikte doelgroep, met beat ‘em ups die moeilijker zijn, meer diepgang bieden en veel meer moves hebben. Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants is bedoeld voor kinderen.
Dus mocht jij zelf opgegroeid zijn met die oude beat 'em ups van vroeger en je kiddo laten zien wat dat zo leuk maakt, dán is Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants heel geschikt om te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de game kost namelijk maar drie tientjes en dat is natuurlijk geen geld.

Uitblinker in  eenvoud

Samengevat blinkt Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants uit in eenvoud en dat kan niet iedereen waarderen. Deze game komt uit de stal van Nickelodeon en dat betekent dat hier een Turtles game is voor kids. Het doosje zegt vanaf 12 jaar, wij zeggen: haal daar gerust een half jaar vanaf.
Zet je kind aan het game en bestel zelf lekker een pizza. Dan hebben jullie alsnog allebei een leuke avond.

6

Populair Nieuws

Laatste Reacties