Nintendo komt vanavond plotseling met een nieuwe Direct

News
dinsdag, 29 november 2022 om 13:30
Het is alweer tijd voor de volgende Nintendo Direct en fans hoeven niet lang te wachten. De Direct staat namelijk al meteen gepland voor vanavond.
Nintendo maakt een Nintendo Direct normaal niet lang van tevoren bekend. Vaak wordt een dag of twee dagen van tevoren de nieuwe show officieel aangekondigd - al wordt de datum meestal wel al eerder gelekt via officieuze kanalen.
De nieuwe Nintendo Direct wordt nu alleen wel heel erg last minute bekendgemaakt. Via Twitter is namelijk onthuld dat vanavond een nieuwe Direct zal plaatsvinden. De show gaat van start om 23:00 Nederlandse tijd.
Fans die hopen op een nieuwe aankondiging voor de Nintendo Switch of nieuwe beelden van een game komen alleen thuis van een koude kermis. Tijdens de Direct zal namelijk de tweede trailer voor The Super Mario Bros. film getoond worden.

Eerder al Mario film in de Nintendo Direct

In oktober werd er al eerder een Nintendo Direct georganiseerd die in het teken staat van de Mario film en destijds werden de eerste beelden onthuld. De trailer was alleen niet heel erg lang, dus mogelijk gaat Nintendo vanavond een uitgebreidere trailer tonen.
We moeten nog wel even geduld hebben voordat we de film zelf kunnen zien. De release staat namelijk gepland voor maart of april 2023. De rol van Mario wordt in de film ingesproken door Chris Pratt, terwijl Luigi, Peach en Browser respectievelijk worden vertolkt door Charlie Day, Anya Taylor-Joy en Jack Black. De originele stemacteur van Mario, Charles Martinet, heeft een cameo in de film.

Populair Nieuws