Mario film toont verrassende eerste trailer

News
vrijdag, 07 oktober 2022 om 10:00
2022 10 07 mario movief1665127486
Het is zover: er zijn beelden te zien van de Mario film. Deze zijn getoond in een speciale en zeer korte Nintendo Direct over de film. We hebben nu ook eindelijk een indruk van hoe de cast gaat klinken.
Menig Mario-fan hield de adem al een poosje in als het om de Mario-film ging. Dat is niet alleen omdat een eerdere poging om een Mario film te maken nogal beroerd uitpakte, maar ook omdat veel mensen nogal wat vraagtekens hadden bij de cast van de film. Vooral Chris Pratt als Mario zorgde voor de nodige sceptische reacties.
Nu hebben we dan eindelijk het één en ander gehoord van de film en in veel opzichten lijkt het heel erg mee te vallen. Pratts Mario-stem zal nog even wennen zijn, ook omdat we hem eigenlijk maar weinig horen in de trailer. Over andere castleden lijken ook geen grote klachten te zijn, vooral reacties op Jack Black als Bowser zijn veelal positief.
Wat het verhaal betreft zien we in de trailer nog niet al te veel, maar wat er wel te zien is, is verrassend te noemen. Maar weinig mensen hadden bijvoorbeeld verwacht dat de Pinguïns die we sinds Mario 64 af en toe in de games zien langskomen een rol in de film zouden hebben. Ook lijkt het alsof Mario niet bekend is met het Mushroom Kingdom en er in de film dus niet vandaan komt.

Wanneer is de release van de Mario film?

Op het moment staat de film gepland voor april 2023. Het hoofd van Illumination, de studio die de film maakt, geeft aan dat de animatie bijna klaar is en er nu gewerkt gaat worden aan bijvoorbeeld belichting. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat de beoogde datum gehaald kan worden. Een exacte datum voor Nederland is niet gegeven, maar in de VS verschijnt de film op 7 april.

Populair Nieuws