Nintendo Direct in aantocht voor eerste helft 2022

News
dinsdag, 08 februari 2022 om 15:30
Nintendo’s release schema voor 2022 is niet leeg, maar er staat weinig op met een concrete datum. Daar komt binnenkort verandering in. De eerste Nintendo Direct van 2022 is namelijk in aantocht.
Het is februari en dat betekende in het verleden vaak dat we een Nintendo Direct konden verwachten. Nu is dat patroon opnieuw bevestigd. Op woensdag 9 februari komt Nintendo namelijk met een nieuwe editie van de presentatie.
De Direct begint om 23.00 uur Nederlandse tijd en duurt ongeveer 40 minuten. De direct zal gericht zijn op Nintendo Switch games die in de eerste helft van 2022 uitkomen. Je kunt de aankondiging hieronder bekijken. De stream is te zien via Nintendo's YouTube kanaal.

Wat gaan we zien tijdens de Nintendo Direct?

Het lijkt waarschijnlijk dat we Kirby and the Forgotten Land gaan zijn tijdens de presentatie. Deze game komt namelijk in maart uit en zal waarschijnlijk de nodige aandacht krijgen. Ook zijn er geruchten dat er binnenkort nóg een Kirby-game wordt aangekondigd. Daarvoor zou de Direct ook een geschikte plek zijn.
Verder is de agenda nog niet heel vol. Dit jaar verwachten we onder andere Splatoon 3, Bayonetta 3 en het vervolg op Breath of the Wild, maar hoeveel daarvan in de Direct te zien zal zijn is gokken. Sommige van die titels zijn waarschijnlijker voor de eerste helft van 2022 dan andere, maar titels voor het najaar komen wel vaker alsnog voorbij in Directs die eigenlijk over de eerste helft van het jaar gaan.

Populair Nieuws