Nike slaat handen ineen met Hello Kitty voor nieuwe sneakers

News
vrijdag, 22 april 2022 om 15:30
paul steuber rs11hu bktc unsplashf1650621517
Nike en Sanrio, het bedrijf achter allerlei schattige karakters waaronder Hello Kitty, slaan de handen ineen en brengen speciale Hello Kitty Sneakers uit. De schoenen zijn al volgende maand te koop.
Ter ere van Hello Kitty’s dertigste verjaardag bracht Nike in 2004 al Hello Kitty sneakers uit: de Hello Kitty Air Presto. Deze sneakers hadden twee verschillende ontwerpen: een witte schoen met zalm met meerdere afdrukken erop van Hello Kitty in haar geheel en een zwarte met meerdere Hello Kitty-koppen. Volgens de ontwerper van de zwarte versie, Steven Smith, was het de bedoeling dat er van iedere schoen 500 paar beschikbaar zou zijn. Uiteindelijk waren er maar twaalf paar die naar vrienden en familie van Nike en Sanrio gingen.

Nike's Hello Kitty sneaker heeft nieuw ontwerp

Er gingen al lange tijd geruchten de ronde dat deze schoenen nu eindelijk voor het grote publiek uitkwamen, maar de eerste foto’s van de officiële collab tussen Nike en Sanrio tonen een nieuw ontwerp. Deze sneakers zijn bijna helemaal blauw met meerdere kleine Hello Kitty-hoofdjes verdeeld over de schoenen. De achterkant van de schoenen is wit en bevat Hello Kitty’s gezicht en iconische strik. Zelfs de schoenendoos heeft een Hello Kitty-achtig tintje gekregen.
Daarnaast komt Nike ook met Hello Kitty-kleding, zoals een wit T-shirt met Hello Kitty’s hoofd, het Nike-logo en ‘Air’ erop en een lichtblauwe korte broek met dezelfde hoofdjes als op de schoenen. De hele lijn is vanaf 2 mei te koop.