Reageer en Win: The Unbearable Weight of Massive Talent-pakket

Article
vrijdag, 22 april 2022 om 15:00
the unbearable weight of massive talent st 2 jpg sd high 1f1650624413
Nicholas Cage is weer terug in de bioscoop, met deze keer wel een heel bijzondere film. In The Unbearable Weight of Massive Talent speelt hij namelijk zichzelf! Als je niet kan wachten op de film te zien, dan hebben we goed nieuws. Wij geven namelijk drie pakketten van The Unbearable Weigh of Massive Talent weg in de Reageer en Win.

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op bioscoopkaartjes van The Lost City. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaars van The Lost City zijn geworden… flosdeboer, Johanneslol, Crassuss, Pascal-Enters en T_Bird_73!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - The Unbearable Weight of Massive Talent

Sinds deze week draait er een nieuwe film in de bioscoop, met de opvallende naam The Unbearable Weight of Massive Talent. In de film schittert Nicholas Cage in de hoofdrol, die de rol van.. zichzelf vertolkt. Hij staat aan het randje van faillissement en daarom accepteert hij een aanbod van een grote fan (Pedro Pascal) om voor 1 miljoen dollar op zijn verjaardagsfeestje te verschijnen. De klus neemt alleen een heel andere wending wanneer blijkt dat de CIA de jarige job scherp in de gaten houdt en Cage zelf willen inhuren.
Kan je niet wachten om de film zelf te aanschouwen in de bioscoop, dan hebben we goed nieuws voor je. Deze week geven we in de Reageer en Win namelijk drie pakketten van The Unbearable Weight of Massive Talent weg, met daarin twee bioscoopkaartjes en een kussen!
Om kans te maken op deze mooie prijzen moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).