Nieuwste Elder Scrolls Online DLC wordt vanavond uit de doeken gedaan

  Ontwikkelaar Zenimax is constant bezig om Elder Scrolls Online gevuld te houden met nieuwe content. Niet alleen met grote uitbreidingen, maar ook met nieuwe dungeons die inspelen op het verhaal. Vanavond zal in een livestream de nieuwste DLC worden getoond.

  Het is maar goed dat morgen het weekend begint, want de livestream begint pas om middernacht Nederlandse tijd. Tijdens de stream zal de nieuwe Harrowstorm DLC voor Elder Scrolls Online worden getoond middels een walkthrough van beide dungeons. Harrowstorm voegt namelijk de dungeons Icereach en Unhallowed Grave toe aan de MMO.

  De DLC is niet alleen een nieuwe uitdaging voor spelers, maar zal ook een grote invloed hebben op het verhaal van Elder Scrolls Online. De dungeons zullen samen namelijk een proloog vormen voor de aankomende uitbreiding Greymoor. In die expansion moeten spelers afreizen naar Skyrim, waardoor het niet verwonderlijk is dat de Harrowstorm DLC een ijskoud sfeertje heeft.

  Wanneer de Harrowstorm DLC voor Elder Scrolls Online precies uitkomt is nog niet bekend. Voor PC staat de dungeon pack gepland voor ergens in februari, terwijl spelers op de PlayStation 4 en Xbox One moeten wachten tot maart. Ook voor avonturiers die niet geïnteresseerd zijn in de dungeons zal de DLC interessant zijn, want tegelijkertijd zal Update 25 uitkomen, een patch die grote veranderingen met zich meebrengt.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.