Met deze Animal Crossing Switch speel je New Horizons in stijl

News
vrijdag, 31 januari 2020 om 12:37
animal crossing switchf1580470323
Binnenkort kun je je op een onbewoond eiland terugtrekken zonder je huis te verlaten. In maart komt namelijk Animal Crossing: New Horizons uit. Als je van plan was speciaal daarvoor een Switch te kopen kun je nu ook een limited edition Animal Crossing Switch overwegen.
Deze limited edition Switch is volledig in New Horizons-thema versierd. De achterkant van het systeem is met een patroon opgeleukt, de joy-cons zijn pastelblauw en -groen en op het dock wordt je opgewacht door Tom Nook en zijn kinderen Timmy en Tommy. Deze Switch wordt gebundeld met een downloadcode voor Animal Crossing: New Horizons. Je kunt de Switch bekijken in de trailer hieronder.

Animal Crossing Switch Lite staat niet op het programma

Zoals je misschien al had begrepen gaat het om een speciale editie van de ‘normale’ Switch. Een exclusieve Switch Lite is er niet. Er zijn wel Animal Crossing accessoires voor zowel de Lite als de normale Switch, dus je blijft niet in de kou staan als je de Limited Edition niet kunt bemachtigen.
Animal Crossing: New Horizons, de limited edition Switch en de Switch en Switch Lite accessoires verschijnen allemaal op 20 maart 2020.