Lijkt PS5 concept op die van de Xbox Series X?

News
vrijdag, 31 januari 2020 om 10:09
Microsoft was de eerste die haar nieuwste next gen console design liet zien aan het publiek. Voor veel mensen was dit een schok. Sommigen vinden het een toren van een console. Gelukkig kregen we al snel te horen dat de Xbox Series X ook gewoon plat gelegd kan worden. Maar wat nou als wij je vertellen dat er een concept is gemaakt van de PS5 die erg lijkt op die van de Xbox Series X?
Je leest het goed. Een toren design concept voor de PlayStation 5. Of dat nou echt gaat gebeuren is nog maar de vraag. Maar de kans bestaat dat Sony zijn concurrent zal opvolgen. Yongwhan Kim (Concept Designer) laat met zijn concept design alvast zien hoe dit er dan ongeveer uit zal zien. Het design is al een aantal jaren oud, maar door de acties van Microsoft is het concept relevanter dan ooit.
Nog een interessant nieuwtje om te weten is dat precies zeven jaar terug de PlayStation 4 werd aangekondigd. Dit magische moment gebeurde op de laatste vrijdag van januari 2013. Zullen we vandaag meer te horen krijgen?
PlayStation fans wachten met z'n allen af op de aankondiging van Sony. De meeste mensen denken dat dit het moment is voor een aankondiging. Maar natuurlijk is het nog maar de vraag of Sony dit zal doen. Het bedrijf heeft al vaker laten zien dat ze niet mee gaat met de menigte. Zo heeft Sony nu al bekendgemaakt dat ook E3 2020 niet op de planning staat. Maar wat denk jij? Zal er vandaag een aankondiging komen of zullen fans toch nog even moeten wachten op de nieuwe console?

Populair Nieuws