Nieuwe Xbox Series X update verbetert Quick Resume

News
donderdag, 22 april 2021 om 7:00
xbox series x quick resumef1604576868
Microsoft brengt een nieuwe Xbox Series X update uit binnenkort die de Quick Resume-feature gaat verbeteren. De nieuwe update legt de focus op het sneller toegankelijk maken van de functie. Deze gaat namelijk vanaf de Guide toegankelijk zijn.
Via het Xbox Insider-programma is duidelijk geworden dat er een mooie verbetering aankomt voor Quick Resume. De next-gen feature waarmee de Xbox Series X en S imponeren wordt namelijk gebruiksvriendelijker. De functie komt in het Guide-overzicht te staan.
Hierdoor kun je onder andere zien welke games in een Save State staan. Daarbij wordt ook een overzicht gegeven voor de games die daadwerkelijk via Quick Resume draaiende worden gehouden in de achtergrond. Ook komt er een optie om de save states te verwijderen, waardoor er ruimte op je console vrijkomt voor andere games in je Quick Resume-lijst.
xbox series x xbox series sf1628074558

Nieuwe Xbox Series X update brengt meerdere verbeteringen

Naast de uitbreiding voor Quick Resume worden ook een aantal andere mooie verbeteringen gebracht. Zo kunnen Xbox Series X/S-gebruikers een betere Audio pass through verwachten. Verder wordt een probleem weggewerkt waarbij games bij installatie bleven steken bij het "Finishing up"-deel.