Nieuwe Xbox Series S met grotere SSD aangekondigd

News
zondag, 11 juni 2023 om 20:13
xbox series s cobalt blackf1686507155
Xbox heeft een nieuwe variant van de Xbox Series S uit de doeken gedaan. Deze Series S is voorzien van een grotere SSD, namelijk een SSD van 1 TB. Momenteel is de Series S alleen beschikbaar met 512 GB.
De nieuwe Xbox Series S is gemakkelijk te onderscheiden van het huidige model, want de nieuwe versie komt in Cobalt Black. Deze variant van de console komt met een nieuw prijskaartje, want de console met 1 TB opslag kost 349 dollar. De console is vanaf vandaag te pre-orderen, maar wordt dan niet gelijk bezorgd. De console verschijnt op 1 september.
Bekijk de aankondiging hieronder zelf!

Xbox Showcase brengt ook Starfield, Fable en Avowed

Tijdens de Xbox Games Showcase zijn nog veel meer andere games onthuld, zoals de eerste in-game beelden van Fable. Ook werd een nieuwe titel aangekondigd in de vorm van South of Midnight, terwijl Ubisoft haar nieuwe Star Wars open-world game uit de doeken heeft gedaan. Obsidian Entertainment bracht daarnaast gameplay van Avowed met zich mee.
Anderzijds werd een releasewindow gegeven voor Hellblade 2 en deed Compulsion Games haar volgende game uit de doeken. Het betreft South of Midnight, een nieuwe actie-avonturen game. Anderzijds werd ook een flinke trailer van Starfield getoond, terwijl ook Like a Dragon Infinite Wealth uit de doeken werd gedaan.

Populair Nieuws