InExile toont gloednieuwe IP tijdens Xbox Games Showcase

News
zondag, 11 juni 2023 om 20:37
clockwork revolutionf1686507354
Clockwork Revolution is officieel onthuld tijdens de Xbox Games Showcase. De nieuwe game van inExile Entertainment heeft nog geen releasedatum en verwacht wordt dat de titel pas over een paar jaar verschijnt. Bekijk de eerste trailer van de aankomende first-person RPG hier.
Clockwork Revolution belooft de nieuwe RPG te worden van inExile Entertainment. De game heeft een steampunk setting waarbij je de kracht hebt om terug in de tijd te reizen, waardoor je uitkomt bij een metropolis genaamd Avalon. De studio zelf zegt dat de game zal verschijnen wanneer de game af is, dus het zal nog wel even duren voordat we meer horen.
Bekijk de eerste trailer nu snel hieronder!

Xbox Showcase brengt ook Fable en Avowed

Tijdens de Xbox Games Showcase zijn nog veel meer andere games onthuld, zoals de eerste in-game beelden van Fable. Ook werd een nieuwe titel aangekondigd in de vorm van South of Midnight, terwijl Ubisoft haar nieuwe Star Wars open-world game uit de doeken heeft gedaan. Obsidian Entertainment bracht daarnaast gameplay van Avowed met zich mee.
Anderzijds werd een releasewindow gegeven voor Hellblade 2 en deed Compulsion Games haar volgende game uit de doeken. Het betreft South of Midnight, een nieuwe actie-avonturen game. Anderzijds werd ook een flinke trailer van Starfield getoond, terwijl ook Like a Dragon Infinite Wealth uit de doeken werd gedaan.

Populair Nieuws