Like a Dragon: Infinite Wealth trailer toont het vervolgt Ichibans verhaal

News
zondag, 11 juni 2023 om 19:49
like a dragon infinite wealthf1686505439
Sega heeft Like a Dragon: Infinite Wealth onthult tijdens de Xbox Games Showcase. De nieuwe Like a Dragon-titel staat op de planning voor 2024 en brengt dan eindelijk het vervolg op Ichibans verhaal, de hoofdpersoon sinds het zevende deel in de Yakuza-reeks.
Met een bijna twee minuten-durende trailer is Like a Dragon: Infinite Wealth uit de doeken gedaan. Dat deed uitgever Sega wel op een bijzondere manier, want tijdens de trailer was hoofdpersoon Ichiban vrijwel de hele tijd naakt. De hoofdpersoon sinds Yakuza: Like A Dragon werd namelijk wakker op het strand zonder geheugen en zonder kleding.
Bekijk de trailer hieronder zelf!

Xbox Showcase brengt ook Star Wars, Fable en Avowed

Tijdens de Xbox Games Showcase zijn nog veel meer andere games onthuld, zoals de eerste in-game beelden van Fable. Ook werd een nieuwe titel aangekondigd in de vorm van South of Midnight, terwijl Ubisoft haar nieuwe Star Wars open-world game uit de doeken heeft gedaan. Obsidian Entertainment bracht daarnaast gameplay van Avowed met zich mee.
Anderzijds werd een releasewindow gegeven voor Hellblade 2 en deed Compulsion Games haar volgende game uit de doeken. Het betreft South of Midnight, een nieuwe actie-avonturen game.