Nieuwe Starfield trailer laat harten van sci-fi-fans sneller kloppen

News
maandag, 12 juni 2023 om 9:00
starfield gameplay 11 juni 2023f1686505873
Bethesda Game Studios heeft een gloednieuwe Starfield trailer uit de doeken gedaan. De beelden geven een duidelijk beeld van wat de nieuwe sci-fi RPG nu daadwerkelijk gaat bieden. Zo komen tal van bijzondere planeten voorbij, terwijl ook wat verhaaldetails uit de doeken zijn gedaan.
Er is een nieuwe Starfield trailer getoond tijdens de Xbox Games Showcase die een duidelijk kijkje geeft in hoe de gameplay eruit komt te zien. De nieuwe Bethesda Game Studios-titel kreeg vorig jaar al een gameplaytrailer, maar de nieuwe beelden zien er een stuk beter uit. Ook komen tal van toffe planeten voorbij in de trailer van
Bekijk de trailer hieronder zelf!

Xbox Showcase brengt ook Star Wars, Fable en Avowed

Tijdens de Xbox Games Showcase zijn nog veel meer andere games onthuld, zoals de eerste in-game beelden van Fable. Ook werd een nieuwe titel aangekondigd in de vorm van South of Midnight, terwijl Ubisoft haar nieuwe Star Wars open-world game uit de doeken heeft gedaan. Obsidian Entertainment bracht daarnaast gameplay van Avowed met zich mee.
Anderzijds werd een releasewindow gegeven voor Hellblade 2 en deed Compulsion Games haar volgende game uit de doeken. Het betreft South of Midnight, een nieuwe actie-avonturen game.