Nieuwe vampierserie Post Mortem: No One Dies naar Netflix onderweg

News
dinsdag, 27 juli 2021 om 10:30
netflix vampieren de 5 leukste vampierenfilms en series op netflix 132575
Gooi Netflix en vampiers in een blender en voeg een Scandinavisch sausje toe en het resultaat heet Post Mortem: No One Dies. De nieuwe vampierserie staat gepland voor 25 augustus en is dan te bekijken op Netflix.
Vampiers zijn weliswaar dood, maar de honger naar vampierfilms, series en games blijft bestaan. Na het succes van True Blood en The Vampire Diaries moet men in Noorwegen gedacht hebben: dat kunnen wij ook, maar dan beter én origineler. In de trailer zien we een vrouw liggen die dood is, maar nadat ze op de autopsietafel heeft gelegen lijkt ze weer springlevend. Je raadt het al: ze is een vampier geworden.

Wat de Post Mortem serie op Netflix onthult

Hoe dit precies heeft kunnen gebeuren, onthult de trailer niet. Dat zal de serie ongetwijfeld gaan vertellen. Door de Scandinavische invloed lijkt het een geheel nieuwe serie te worden waarin geen plek is voor romantische en tienertafereeltjes, laat staan dat het een serie is die berust is op seks (True Blood). De trailer toont wat meer horrorelementen en een creepy sfeertje. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Kathrine Thorborg, Johansen,Elias, Holmen Sørensen en André Sørum.
Dus ben jij benieuwd naar een nieuwe vampierserie? Schrijf dan 25 augustus in je agenda. Want dan is de serie te vinden op Netflix. Eerst nog even de trailer zien? Dat kan hieronder ook natuurlijk. De twee minuten-durende trailer geeft je alvast een goed kijkje in de keuken!

Populair Nieuws