Nieuwe Apex Legends-skin zorgt voor crashes

News
donderdag, 06 januari 2022 om 18:30
apex legends crossplayf1625470176
Een nieuwe legendarische skin uit Apex Legends zorgt ervoor dat het spel crasht als spelers de skin willen gebruiken. Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing voor de problemen.
De nieuwste skin in Apex Legends zorgt ervoor dat het spel crasht wanneer je deze skin wilt gebruiken. In een tweet van Respawn Entertainment is bevestigd dat dit gaat om het gebruik van de Mil-Spec Bangalore-skin. Verder heeft Respawn gezegd dat er wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem.
Spelers die de crash ervaren, kunnen het spel volgens het bedrijf opnieuw opstarten en zonder problemen opnieuw verbinding maken met hun game. Wel heeft een ontwikkelaar van Apex Legends bevestigd dat dit probleem wel invloed zal hebben op je teamgenoten, want je teamgenoten hebben ineens een speler minder.
De nieuwe Bangalore-skin is komende week verkrijgbaar in een speciale Gridiron store met verschillende cosmetica voor het personage. De verkoop van deze items valt samen met een overlevingsvideo van Respawn Entertainment genaamd “Stories from the Outlands: Gridiron”.
De legendarische Mii-Spec Bangalore-skin kan gekocht worden voor 1800 Apex Coins of in de Gridiron-bundel voor 4350 Apex Coins. In de bundel zit ook een legendarische banner, emote en een skydive-emote.

Wat is Apex Legends?

Apex Legends is een first person battle royale game. Spelers kunnen spelen als verschillende karakters, met allemaal hun eigen abilities gemixt met een scala aan wapens. Het doel in de game is net als in elke battle royale heel simpel, je moet namelijk als laatste overeind staan. Apex Legends is beschikbaar op de PlayStation 4, PC, Xbox One en Nintendo Switch.