Far Cry 6 nu spotgoedkoop te scoren op PS4 en PS5!

News
maandag, 31 januari 2022 om 10:30
far cry 6f1633105478
In het laatste kwartaal van 2021 is Far Cry 6 eindelijk in de winkelschappen verschenen. Heb je de open-world shooter nog niet aan je PS4- of PS5-collectie toegevoegd, dan kan je dat nu spotgoedkoop doen bij Coolshop!
Hoewel de Assassin’s Creed-reeks de populairste franchise is van Ubisoft, loopt Far Cry niet ver achter. Bij elk nieuw deel kunnen spelers weer genieten van een betoverende open wereld, een heel scala aan wapens en natuurlijk een iconische villain. In Far Cry 6 wordt die rol voor de rekening genomen van niemand minder dan acteur Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian, The Boys).
Ben je als guerrillastrijder Dani Rojas nog niet achter de dictator van het fictieve eiland Yara gegaan, dan is nu de kans om dat wel te doen. Far Cry 6 voor de PS4 en PS5 is namelijk momenteel in de aanbieding bij Coolshop, waardoor je de shooter met heel veel korting in huis kan halen.

Waar gaat Far Cry 6 over?

Zoals gezegd mag je in de nieuwe game van Ubisoft in de schoenen stappen van guerrillastrijder Dani Rojas. Zijn thuisland wordt in een ijzeren greep gehouden door ‘El Presidente’ Anton Castillo (Esposito) en de dictator is bovendien bezig om zijn zoon Diego om te vormen tot een soortgelijke opvolger.
Je zal er dan ook alles aan moeten doen om Yara te bevrijden van de bloederige dictatuur van Castillo, door zijn greep op het eiland regio na regio te verzwakken. En zoals we gewend zijn van Far Cry 6 gaat dan natuurlijk gepaard met heel veel (creatieve) wapens en explosies. Helemaal omdat je nu zelfs een rugzak met je mee kan dragen die een complete vuurwerkshow kan verzorgen!

Populair Nieuws