Nieuwe The Witcher serie van Netflix heeft een trailer

News
vrijdag, 11 november 2022 om 9:30
season 1 teaser the witcher blood origin 00 00 20 23f1649084073
Het is al een lange tijd bekend dat de The Witcher prequel serie, The Witcher: Blood Origin, eraan zit te komen. Nu heeft Netflix een teaser trailer voor de show uitgebracht.
Netflix heeft een teaser van net wat langer dan een minuut uitgebracht voor The Witcher: Blood Origin. In deze teaser zien we actrice Michelle Yeoh (Everything Everywhere All At Once) een grote rol spelen. Het lijkt er dan ook op dat het karakter van Yeoh de leiding heeft over een leger in een oorlog. De trailer zit in ieder geval vol met gevechten. Daarnaast zien we ook allerlei andere karakters van onder andere acteurs Sophia Brown en Jacob Collins-Levy die mogelijk ook een grote rol in de serie zullen spelen.
The Witcher: Blood Origin is een aankomende mini-serie van Netflix. De serie is een kerstcadeau van de streamingdienst, het komt namelijk op 25 december uit en is vier afleveringen lang. The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van The Witcher af.

Wanneer gaat the Witcher weer door op Netflix?

We weten nu wel wanneer de prequel serie eraan zit te komen, maar wanneer de normale serie weer doorgaat is nog niet bekend. Wel weten we dat dit het laatste seizoen wordt waarin Hencry Cavill de rol van Geralt speelt. Hij heeft namelijk aangekondigd dat hij niet meer door wilt gaan met zijn rol in de serie. Acteur Liam Hemsworth neemt deze rol vanaf seizoen 4 van hem over. Fans zijn niet blij met dit nieuws en hebben zelfs een petitie gemaakt waarin ze oproepen dat Cavill deze rol moet blijven spelen.