Beruchte shooter komt binnenkort naar Xbox Game Pass

News
vrijdag, 11 november 2022 om 9:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
EA heeft nieuwe informatie over de beruchte shooter Battlefield 2042 bekendgemaakt. Er komen nieuwe updates aan en de game wordt gratis te spelen in december en komt het naar EA Play en Xbox Game Pass.
Het derde seizoen van Battlefield 2042 zit eraan te komen. Om deze reden heeft EA in een video op hun YouTube kanaal een nieuwe update gegeven over de game. Zodra seizoen 3 van start gaat, komt de game namelijk naar EA Play en Xbox Game Pass. Naast dat de game naar deze diensten komt, is Battlefield 2042 in de maand december op verschillende momenten gratis te spelen. Spelers van alle platformen krijgen hun kans met de game. De gratis periodes zien er als volgt uit:
  • Xbox: 1 december - 4 december
  • Steam: 1 december - 5 december
  • PlayStation: 16 december - 23 december
Het is nog niet duidelijk wanneer seizoen 3 van start gaat en we weten dus ook nog niet wanneer de game precies naar Xbox Game Pass en EA Play komt. Wel weten we dat het seizoen als titel 'Escalation' krijgt. Battlefield 2042 krijgt ook weer een class-systeem. Verder worden de maps die met de launch van de game uitkwamen, weer nog meer ontwikkeld. Later deze maand wordt er meer bekend gemaakt over het aankomende seizoen.

Battlefield 2042 krijgt in 2023 nog meer content

Ontwikkelaar DICE heeft laten weten dat ze ook al in pre-production zijn voor het vierde seizoen. Het komende jaar willen ze dan ook vier seizoenen voor Battlefield 2042 uitbrengen. Zodra de game op Xbox Game Pass en EA Play staat, krijgt het dus (ondanks dat zelfs de baas ontevreden was over de game) nog sowieso minstens een jaar nieuwe content.