Nieuwe The Batman film volgende week al op HBO Max

News
maandag, 11 april 2022 om 17:30
2022 03 17 the batman robert pattinsonf1674484814
De nieuwe The Batman film waar Batman het opneemt tegen Riddler is sinds afgelopen maand in de Nederlandse bioscopen te zien. Nu is HBO Max met het nieuws naar buiten gekomen dat de film volgende week al op de streamingdienst zal verschijnen.
Als je nog graag The Batman wil zien hoef je hiervoor niet meer naar de bioscoop. De film is namelijk vanaf maandag 18 april te streamen op HBO Max. Er zitten geen extra kosten aan verbonden, het enige wat je nodig hebt is een HBO Max abonnement. Deze goed geprezen film is dus al snel vanuit de luie stoel thuis te bewonderen. Daarbij is onlangs bevestigd dat er ook spin-off series van The Batman in de maak zijn. Deze zullen ook op HBO Max uitkomen.
The Batman is de nieuwste film van DC en Warner Bros. De film is geregisseerd door Matt Reeves en Batman wordt gespeeld door Robert Pattinson (bekend van Twilight en Tenet). Wanneer de elite in Gotham City wordt vermoord, is het aan Batman de taak om uit te zoeken wie de dader is. De moordenaar laat bij elk slachtoffer een raadsel achter voor Batman om op te lossen en wordt daarom de Riddler genoemd.
Tijdens zijn jacht op de Riddler loopt Batman allerlei andere bekende DC-karakters tegen het lijf zoals Catwoman (Zoë Kravitz), de Penguin (Colin Farrell) en Carmine Falcone (John Turturro). In The Batman krijg je nog genoeg actiescenes te zien, zoals we die van superhelden films gewend zijn, maar eigenlijk legt de film haar focus vooral op de detective-kant van de karakter. Dit is een kant van Batman die op het witte doek nog niet zo heel vaak voorgekomen is.

HBO Max gaat concurrentie aan met bioscopen

HBO Max is nog een tamelijk nieuwe streamingdienst, maar het lijkt erop dat het naast een grote concurrent voor andere diensten zoals Netflix en Prime Video ook gaat concurreren met de Nederlandse bioscopen. De nieuwste films van Warner Bros zijn namelijk 45 dagen na de bioscooprelease al op HBO Max te zien. Zo is Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore afgelopen week uitgekomen, maar mogelijk ook al volgende maand op de streamingdienst te bekijken.

Populair Nieuws