Nieuwe Stranger Things seizoen 4 foto's online

  Matt en Ross Duffer en hun medewerkers zijn hard aan het werk met het vierde seizoen van Stranger Things. Afgelopen zondag was te zien hoe ze bezig waren met het opnemen van een scene uit het nieuwe seizoen. Hiervan zijn een aantal mooie foto’s online gekomen, waarop onze favoriete personages te zien zijn.

  Netflix

  De scene voor seizoen 4 van Stranger Things werd opgenomen in een bos en we kregen een aantal castleden te zien. Maya Hawke, wie Robin Buckley speelt, Joe Keery, wie Steve Harrington speelt en een nieuw castlid, Joseph Quinn, wie de rol van Eddie Munson op zich zal nemen. Eddie Munson is een nieuw personage en runt een ‘Dungeons and Dragons’ club op Hawkins High School.

  Christopher Oquendo

  Last van corona

  Natuurlijk had ook Stranger Things last van het coronavirus. De productie van seizoen 4 werd in maart dit jaar stopgezet en kon pas in september hervat worden. Dit is natuurlijk een hoop tijd, waarin er een heleboel gedaan had kunnen worden. Helaas zullen we dus wat langer moeten wachten op het vierde seizoen dan dat we in eerste instantie gehoopt hadden. Wel is er al het een en ander aan informatie over seizoen 4 van de ontzettend populaire serie.

  Jim Hopper leeft?

  Sheriff Jim Hopper is in de teaser van het vierde seizoen levend en wel te zien. Nadat we allemaal dachten dat hij overleden was aan het einde van seizoen 3, blijkt het dat hij gevangengenomen is door een Russische dienst. Voor hun is hij aan het werk, maar we weten nog niet waaraan.

  Wat verwachten jullie van seizoen 4 van Stranger Things? Laat het ons weten met een reactie!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.