Sherlock Holmes: The Awakened uitgesteld

News
zondag, 19 februari 2023 om 13:30
sherlock holmes 3 release datum bekend 131274 1
Sherlock Holmes: The Awakened zou vanaf begin 2023 in de winkels liggen, maar de Oekraïense studio Frogwares heeft nu laten weten dat de game is uitgesteld vanwege de aanhoudende oorlog in het land.
Frogwares heeft aangegeven dat ze enkele extra weken nodig hebben om Sherlock Holmes: The Awakened goed af te kunnen ronden. De game komt nu eind maart of begin april uit, een precieze datum kon Frogwares nog niet geven.
De studio heeft laten weten dat de ontwikkeling sinds 2022 moeizaam is, vooral afgelopen winter. Frogwares ondervindt momenteel moeilijke omstandigheden als gevolg van de oorlog in oekraine, wat het ontwikkelen van de game verre van ideaal maakt. In een video heeft het team uitgelegd wat er aan de hand is. Zo hebben ze laten zien dat ze regelmatig last hebben van een stroomuitval als gevolg van Russische bombardementen.
Sherlock Holmes: The Awakened is een remake van het oorspronkelijke spel uit 2008. De game wordt helemaal opnieuw omgebouwd in Unreal Engine 4 en bevat moderne graphics en animaties. Verder is het verhaal uitgebreider gemaakt, zijn er nieuwe side quests en nieuwe spelmechanieken.

Waar gaat Sherlock Holmes: The Awakened over

Sherlock Holmes: The Awakened is een adventure game waarin de beroemde detective Sherlock Holmes en zijn assistent Dr. John Watson een reeks mysterieuze verdwijningen in Europa en de Verenigde Staten onderzoeken, die allemaal verband lijken te houden met een eeuwenoude sekte die gewijd is aan de Cthulhu-mythe.
Sherlock Holmes: The Awakened verschijnt uiterlijk eind april op Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en de Nintendo Switch.

Populair Nieuws