Nieuwe Spotify functie helpt je nummers te vinden

News
vrijdag, 10 september 2021 om 14:30
spotify 1360002 1920f1589289756
Spotify brengt een nieuwe functie uit voor premium-gebruikers. Dit meld het bedrijf in haar eigen nieuwsbrief. Door de nieuwe functie kun je gemakkelijker muziek vinden die je misschien wel tof vindt.
Nooit meer last hebben van het probleem dat je niet weet waar je naar moet luisteren, dankzij Spotify Enhance. Deze nieuwe functie waar Spotify mee komt moet gebruikers helpen om een goede playlist samen te stellen. De gebruikers krijgen verschillende suggesties voor muziek die ze mogelijk kunnen toevoegen aan hun eigen lijst.
De nummers die worden aanbevolen worden geselecteerd op basis van de soort muziek die al in de playlist staat. Volgens Spotify zelf kan de techniek ook gebruikt worden om je muzikale horizon te verbreden.. Zo kan je nieuwe nummers en nieuwe artiesten ontdekken.
De nieuwe functie is te vinden bovenaan je eigen playlist. Schakel daar Enhance in. Zodra dat ingeschakeld is verschijnen er om de twee nummers een aanbeveling. Staat er een nummer tussen die je wilt toevoegen? Dan kan je naast het nummer klikken op de '+'. De functie weer uitschakelen kan op dezelfde plek als waar je de functie aan kan zetten, bovenaan de playlist. De functie is in Nederland beschikbaar voor iOS en Android.
spotify podcasts krijgen advertenties 115760

Nieuwe Spotify functie eerst in Nederland

De functie is niet direct wereldwijd beschikbaar. Nederland is het eerste land waar de functie beschikbaar wordt gemaakt. Spotify is van plan om pas daarna de functie uit te gaan rollen naar andere landen. Het kan nog een aantal maanden duren voordat alle Spotify gebruikers wereldwijd van de functie gebruik kunnen gaan maken.

Populair Nieuws