Apple Watch 7 toch in september verkrijgbaar?

News
vrijdag, 10 september 2021 om 15:00
pexels pixabay 267394f1632770778
De releasedatum van de Apple Watch 7 was lang onduidelijk. Sommige zouden voorzichtig de datum 24 september 2021 aankaarten, maar door de productieproblemen was het nog maar de vraag of dit te halen was. Volgens Apple analist Mich-Chi Kuo zijn deze problemen opgelost.

Productie Apple Watch Series 7

Het nieuwe horloge van Apple zou helemaal opnieuw zijn ingericht. Het toestel heeft een ander ontwerp met een vlakker scherm, dunne randen en nieuwe functies. Het bedrijf kwam met dit nieuwe design niet helemaal goed uit de verf, want het nieuwe en complexe ontwerp zorgde voor moeite bij het maken van sommige onderdelen. Hierdoor werd de productie tijdelijk stilgezet.
Apple-analist Mich-Chi Kuo laat weten dat deze problemen zijn opgelost, en dat Apple de productie weer voort heeft gezet. “We verwachten dat Jabil, de leverancier, medio september begint met de massaproductie van de Apple Watch 7-panelen”, aldus Mich-Chi Kuo.
Er is dus kan dat dit horloge eind september al in de winkels ligt, maar ze zullen erg schaars zijn aangezien de productie nog niet volledig op gang gekomen is. Eind september zal de productie pas echt op gang komen.
pexels cottonbro 5083010f1631268578

Functies van het horloge

Aanstaande dinsdag, 14 september, laat Apple weten wat alle nieuwe functies zijn. Dan vindt namelijk het jaarlijkse September-Event plaats, waar naast de Series 7 verwachten we ook de iPhone 13 en AirPods 3. Dankzij geruchten kunnen we er al vanuit gaan dit horloge een groter scherm krijgt, een hoekige horlogekast en vlakke zijkanten. Het horloge is voornamelijk gefocust op de grote van het scherm en een krachtigere chip. Wat het horloge waarschijnlijk niet krijgt is een glucosemeter, deze zal vermoedelijk in de achtste versie zitten.

Populair Nieuws