Tip: Spotify Premium gratis voor 2 maanden bij nieuw abonnement

News
vrijdag, 03 september 2021 om 13:30
spotify 1360002 1920f1589289756
Spotify Premium heeft een tijdelijke actie waardoor je drie maanden lang gratis van de voordelen van de betaalde versie kunt genieten. Nu is Spotify Premium gratis voor 2 maanden als je nog geen abonnee bent. Check hier snel hoe je kunt profiteren van de voordelen.
Bij Spotify loopt momenteel een mooie actie voor nieuwe abonnees. Wie nog geen Spotify Premium heeft, kan namelijk de eerste drie maanden met het abonnement aan de slag gaan voor 9,99 euro.
De actie bij Spotify is gelukkig wel nog een tijdje geldig. Wie wil profiteren heeft namelijk tot en met 28 september 2021 de tijd. Daarna is de actie niet meer geldig.

Spotify Premium gratis voor maximaal twee maanden

Na het abonneren via de actie hoef je overigens niet abonnee te blijven van Spotify Premium. Aan het einde van de promotieperiode kun je namelijk ook je abonnement opzeggen, waardoor je twee maanden kosteloos van het abonnement hebt genoten. De actie is wel alleen voor compleet nieuwe gebruikers mogelijk en je betaalt dus in totaal 9,99 euro voor drie maanden Spotify Premium.

Populair Nieuws