Alles wat we weten over The Witcher seizoen 2!

Article
zondag, 11 oktober 2020 om 11:00
the witcher yenneferf1602145728
De Netflix serie van The Witcher bleek na het eerste seizoen gelijk een groot succes. Mensen kunnen niet wachten op het tweede seizoen van de serie die gebasseerd is op zowel boeken als spellen. Geralt of Rivia zal dan ook zeker terugkeren en wij gaan jullie alles vertellen wat je moet weten om helemaal terug te komen in de hype voor het seizoen dat in 2021 uit zal gaan komen.

Eerste beelden en verhaal

Op 5 oktober werden de eerste nieuwe beelden van seizoen 2 getoond. Het is nog helemaal niet veel, maar het laat in ieder geval zien dat er meer aan zit te komen. Het zijn slechts twee foto’s van Henry Cavill als Geralt. Dat is alleen niet het enige nieuwe wat we te weten zijn gekomen over het tweede seizoen van de populaire serie. We weten namelijk ook waar het begin over zal gaan!
Na het einde van ‘The Battle of Sodden’ en dus ook het einde van het eerste seizoen is Geralt ervan overtuigd dat zijn grote liefde Yennefer overleden is in de strijd. Ze is namelijk helemaal nergens meer te bekennen zodra de strijd gestreden is. Yennefer zorgde er persoonlijk voor dat deze strijd niet verloren werd. Geralt gaat met zijn ‘Law of Surprise’ kind Ciri op weg naar Kaer Morhen. Dit is de plek waar hij getraind en gevormd is tot Witcher.

Personages

In het verhaal zullen ook een aantal nieuwe, maar voor Witcher fans bekende namen voorkomen. Zo is duidelijk gemaakt dat Vesemir, Witcher en leermeester van Geralt, zijn debuut zal maken in de show. Dit kon natuurlijk niet missen. Ook andere bekende namen zullen in het tweede seizoen voorkomen. Lambert, een andere Witcher uit Kaer Morhen, zal gespeeld worden door Paul Bullion en Coën, een nog tamelijk onbekende Witcher, zal een rol gaan spelen in de serie.
Een andere naam die veel al zullen kennen uit The Witcher 3: Wild hunt is Eskel. Deze Witcher uit Kaer Morhen zou eerst gespeeld worden door Thue Ersted Rasmussen, maar na proberen met COVID-19 wordt deze rol doorgeschoven naar Basil Eidenbenz. Er zullen ongetwijfeld nog een heleboel meer grote namen uit The Witcher naar boven komen naar mate er meer bekend wordt over de serie, maar voor nu zijn dit de grootste!

Veranderde situaties?

De personages zoals we ze in het eerste seizoen kende zullen ongetwijfeld veranderd zijn aan het begin van seizoen twee. De heftige, maar ook mooie gebeurtenissen uit het eerste seizoen zullen ongetwijfeld impact gehad hebben op de hoofdpersonen. Yennefer is naar Geralts weten dood, maar hij heeft Ciri gevonden. Yennefer is alleen helemaal niet dood, dus waar is ze dan? Al deze dingen hopen wij zo snel mogelijk uit te vinden.
the witcher geraltf1673257620
Wat verwachten en hopen jullie van seizoen twee van The Witcher? Laat het weten in de reacties!