Sophie Turner vernoemt dochter naar Game of Thrones karakter

  Game of Thrones actrice Sophie Turner is net bevallen van haar kindje, een kerngezonde dochter. Zij en haar man Joe Jonas hebben de kersverse dochter een bijzondere naam gegeven, namelijk die van een Game of Thrones karakter.

  Home Box Office

  De naam die Sophie Turner en Joe Jonas voor hun dochter kozen is niet die van een Stark, zoals sommigen misschien zouden verwachten. In plaats daarvan is gekozen voor de naam van een redelijk onbekend personage uit de HBO-serie. De kersverse Jonas heet namelijk Willa. Of de naam gebaseerd is op het karakter van de wildling uit de serie, heeft het stel nog niet laten weten.

  Mogelijk gekozen voor de naam van een Stark dienaar

  De naam van de dochter van het stel kan ook nog gebaseerd zijn op een ander personage uit Game of Thrones. Naast de wildling is er namelijk nog een Willa in de serie te zien. In seizoen acht van de serie is Willa namelijk een dienaar van Winterfell die trouw is aan Huis Stark. Ook deze referentie is niet bevestigd door Turner en Jonas.

  Sophie Turner vertolkte in Game of Thrones het personage Sansa Stark. Gedurende de serie heeft ze behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen. Bijna haar hele familie werd uitgeroeid en ze kwam terecht in de handen van een aantal vreselijke mannen. Zo werd ze uitgehuwelijkt aan de sadistische prins Joffrey en ging ze op pad met Little Finger. Uiteindelijk was Sansa een van de overlevende Starks aan het einde van de serie, waarbij ze regeert over Winterfell.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.