Nieuwe regisseur van Diablo 4 is bekendgemaakt

News
vrijdag, 08 oktober 2021 om 15:00
diablo 4 artf1572609503
In een blog update van Diablo 4 stelt Joe Shely zich voor als de nieuwe game regisseur van Diablo 4. Joe Shely is geen onbekende bij Activision Blizzard. Hij heeft namelijk ook al gewerkt aan World of Warcraft en Diablo 3.
In de blog laat Joe Shely weten blij te zijn om de nieuwe regisseur te zijn van de game. Hij werkte namelijk ook al mee aan het derde deel van de geliefde franchise. Nu heeft hij de promotie gekregen om de leiding te geven over de ontwikkeling van Diablo 4.

Waarom een nieuwe regisseur voor Diablo 4?

De reden dat Joe Shely nu de nieuwe regisseur wordt, is omdat Luis Barriga, de vorige regisseur van de game, is ontslagen. Zijn ontslag komt nadat Activision Blizzard is aangeklaagd door de staat van Californië. Op de werkvloer zou er namelijk sprake zijn van seksuele intimidatie en discriminatie. Activision Blizzard is nog niet af de problemen. Er loopt namelijk een groot onderzoek naar het bedrijf van de Amerikaanse overheid. Daarnaast is ook de originele aanklacht uitgebreid, omdat de uitgever bewijsmateriaal zou hebben achtergehouden en vernietigd.
Joe Shely haalt de problemen die Activision Blizzard heeft ook even aan in de blog. Hij maakt duidelijk dat dit natuurlijk erg lastig is, maar er nog steeds gewerkt wordt aan Diablo 4. Hij zegt ook dat er goed wordt geluisterd naar de fans. Shely maakt duidelijk dat de fans een grote rol hebben in de passie die het team heeft voor de game. Er moet nog veel gebeuren, maar het team kan met een nieuwe regisseur weer aan de slag.

Populair Nieuws