Update - Toch geen PS5 loting bij Coolblue deze maand

News
maandag, 15 februari 2021 om 17:00
Het ziet er naar uit dat Coolblue haar nieuwe PS5 voorraad weer via een loting gaat vergeven. Zo stelt journalist Ron Vostermans op Twitter. In februari zou de winkelketen een nieuwe loting moeten hebben. Dit keer gaat het om ongeveer 1500 PlayStation 5 consoles.

Update - Toch geen PS5 loting volgens Coolblue

Het lijkt erop dat we zijn blijgemaakt met een dode mus. Ondanks dat de website van Coolblue vanochtend iets anders aan heeft gegeven, claimt het Twitter-account van de webshop nu dat er toch geen PS5 loting zal plaatsvinden. Of het nu gaat om een fout of dat Coolblue de loting momenteel nog niet bekend wil maken, daar moeten we nog even geduld voor hebben.

Origineel bericht

Volgens Vorstermans ligt de verdeling van de nieuwe PS5 voorraad als volgt. In totaal zouden 900 exemplaren de Digital Edition van de PlayStation 5 zijn, terwijl de andere 600 de normale 500 euro variant zijn met disclade. Of het genoeg voorraad is, zal moeten blijken. De Sony console is erg gewild en verwacht wordt dat ook deze voorraad binnen no time uitverkocht raakt.
Verder bewijs is te vinden op de Coolblue website. Daar is de pagina van de loting uit november al aangepast. Die geeft nu aan dat klanten zich voor donderdag ? februari moeten inschrijven. De precieze datum zelf is nog niet bepaald, maar de maand is wel al aangepast. De volledige pagina kun je hier vinden, maar is nu afgeschermd door Coolblue. Gelukkig zijn er wel al foto's gemaakt van de pagina.
ps5 design 2f1591950588

Nieuwe PS5 voorraad blijft maar uit

Er gaan de laatste tijd meer geruchten over nieuwe PS5 voorraad die binnen enkele dagen op moet duiken. Tot nu toe is deze op een uitzondering nagelaten grotendeels uitgebleven. Destijds werd ook gesproken over Coolblue die nieuwe PlayStation 5 voorraad zou krijgen, maar toen beweerde Coolblue nog stellig dat dit er niet was. Nu geeft de winkelketens eigen website anders aan.
Aangeraden wordt dan ook om ons PlayStation 5 overzicht in de gaten te houden. Hierin houden we je precies op de hoogte over wanneer er weer nieuwe PS5 voorraad te koop is. Zo weet je als eerste wanneer nieuwe PlayStation 5 voorraad ergens beschikbaar is!
Dit bericht is op 15 februari 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties