Nieuwe PS5 voorraad arriveert deze week

News
maandag, 29 maart 2021 om 10:00
playstation 5 thumbf1624433855
In Nederland mogen we de vlag weer uithangen. Tenminste, iedereen die een PlayStation 5 zoekt. Deze week wordt namelijk weer nieuwe PS5 voorraad verwacht. Zo meldt Techtastic in ieder geval op de site.
Volgens de meest recente updates krijgt Nedgame begin deze week weer nieuwe PS5 voorraad. Daarmee worden eerst pre-orders voldaan die nog openstaan voor "eind maart", maar mogelijk komt er ook nieuwe voorraad beschikbaar in de losse verkoop.
Ook Amazon Nederland krijgt nieuwe voorraad deze week. Zoveel werd vorige week al duidelijk. Toen communiceerde de webwinkel richting klanten die misgrepen dat er op 30 of 31 maart nieuwe PS5 voorraad verwacht wordt.
dualsense ps5f1603819788

Media Markt PS5 voorraadblunder wordt opgelost

Ook Media Markt krijgt nieuwe PS5 voorraad, maar verwacht maar niet dat deze in de losse verkoop gaat. Door een grote blunder eerder deze maand zijn er te veel PlayStation 5 pre-orders aangenomen, waardoor deze nu eerst afgelost moeten worden. Verwachting is dat de nieuwe voorraad die deze week arriveert daarvoor bestemd is.
Ook BCC is nog bezig met het verwerken van eerder openstaande pre-orders, maar volgens Techtastic zou het goed kunnen dat de volledige lijst nog niet is afgewerkt. Als laatste is er ook nog bol.com natuurlijk. De grootste webwinkel van Nederland heeft nog niets gedeeld over nieuwe voorraad, maar doorgaans krijgen Nederlandse winkels gelijktijdig voorraad. Mogelijk komt er dan ook nog nieuwe voorraad deze week bij de bekende webshop met een blauwe, ietwat opgeblazen mannetje.