Update - Werkweek begint voor Tele2 klanten lastig met internetstoring

News
maandag, 29 maart 2021 om 9:25
pexels pixabay 159304f1617002588
Voor velen is maandag al de meest vervelende dag van de week, maar voor klanten van Tele2 is het al helemaal een rotdag geworden. De provider kampt namelijk met internetproblemen, waardoor werken wel heel lastig wordt gemaakt.

Update - Internetstoring bij Tele2 lijkt opgelost

Goed nieuws voor klanten van Tele2. Het lijkt er namelijk op dat de storing die zorgde voor problemen met het internet is opgelost. Als het goed is kan iedereen dus weer met een gerust hart aan het werk.

Origineel bericht

Door het coronavirus moeten we met z’n allen zoveel mogelijk thuiswerken en dat heeft nogal een impact op het netwerk. Zo hebben we sinds de lockdown gezien dat er een stuk meer storingen zijn dan gebruikelijk, met name op het gebied van internet en online bankieren.
De nieuwe werkweek begint nu ook al meteen met problemen. Klanten van Tele2 kunnen momenteel namelijk moeilijk thuiswerken. De provider lijkt namelijk een storing te hebben met het internet. Op Allestoringen.nl is te zien dat Tele2 sinds vanochtend met een storing kampt. Met name de grote steden lijken er last van de hebben, want het gros van de meldingen komt uit Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Wanneer is de internetstoring voorbij?

Het is nog maar de vraag wanneer klanten van Tele2 weer normaal aan het werk kunnen. Op de website van de provider is een kaart om te zien waar er minder of helemaal geen internet is, maar in de grote steden zijn momenteel geen storingen te zien. Mogelijk zijn de problemen dan ook nog niet bekend bij Tele2.
Hopelijk worden de problemen met het internet snel opgelost voor de klanten van Tele2. Wanneer de situatie bij de provider verandert, dan zullen we het bericht updaten met de laatste informatie.

Populair Nieuws