Nieuwe PS5 game Quantum Error aangekondigd

  Nu de PlayStation 5 langzaam maar zeker in beeld komt, volgen daar aankondigingen van nieuwe games bij. Nadat eerder Godfall en WRC 9 werden onthuld voor de PlayStation 5, voegt Quantum Error zich aan dit lijstje toe. De PS5 game heeft nog geen releasedatum, maar de eerste beelden kun je hier vinden!

  De nieuwe PS5 game komt van ontwikkelaar TeamKill Media en verschijnt zowel op de PlayStation 4 als PlayStation 5. Het betreft een first-person horror-game met een buitenaards randje. Veel details zijn nog niet bekendgemaakt over de game, maar de trailer hieronder geeft wel een duidelijke indruk van de sfeer.

  Ondanks dat de game pas net is aangekondigd zonder releasedatum, is er al speculatie dat de game vroeg in het leven van de PS5 gaat verschijnen. Dit vanwege het feit dat de game op zowel de PS4 als PS5 verschijnt. Cross-generation games komen wel vaker uit rondom de release van nieuwe consoles, maar vinden typisch gezien in de eerste twee jaar van het leven van een nieuwe console plaats. Voor Quantum Error kan dit ook het geval zijn. Tot er een releasedatum wordt onthuld, is nog niets officieel.

  PS5 games overzicht

  Quantum Error is niet de eerste game die voor de PS5 is aangekondigd. Eerder werd Godfall al onthuld voor de PS5 en ook WRC 9 staat op de planning voor de volgende generatie PlayStation. Tot heden hebben we nog geen blik kunnen werpen op de nieuwe console van Sony. Het enige wat duidelijk is, is dat Sony niet van plan is om de release te verlaten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.