Update - Grootschalige storing bij KPN, Vodafone en Ziggo

  Op het moment is er een grootschalige storing gaande bij verschillende telecombedrijven. Zo is er een grote storing bij zowel KPN als VodafoneZiggo. De telefoonstoringen zorgen ervoor dat ziekenhuizen onder andere moeilijk bereikbaar zijn.

  Het is momenteel moeilijk om te bellen als je gebruikmaakt van telecomprovider VodafoneZiggo of KPN. Door een grootschalige storing is de service van beide bedrijven heel moeilijk. Via Allestoringen valt te zien dat de piek van de storing rond 12.00 uur was bij Ziggo. Bij Vodafone was rond dezelfde tijd een piek te vinden.

  Bij KPN zijn verschillende pieken te vinden, waarvan de eerste plaatsvond rond 12.00 uur. De meest recente piek kwam rond 13.08 uur. Volgens Allestoringen is er bij alle diensten nog steeds sprake van een storing, maar daar is Vodafone het niet mee eens.

  Op Twitter laat Vodafone zelf weten dat de storing alweer voorbij is, maar dat er inderdaad sprake was van een storing. Een woordvoerder heeft NU.nl ook laten weten dat de storing weer voorbij is.

  Update - KPN reageert op storing

  Een woordvoerder van KPN laat XGN weten dat er geen storing gaande is bij KPN in tegenstelling tot de meter van Allestoringen.

  Heb jij last van de storing bij de telecombedrijven? Laat ons in de reacties weten waar jij de storing ondervindt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.