Nieuwe PS5 game nu al met korting te scoren

News
zaterdag, 28 januari 2023 om 11:30
forspokenf1657117153
De nieuwe RPG Forspoken is nog maar een paar dagen uit, maar dat betekent niet dat je de volle mep hoeft te betalen. De PS5 versie van de game is namelijk al met korting te scoren!
Het heeft even geduurd, maar Forspoken is eindelijk uit. Het eerste project van Luminous Productions, onderdeel van Square Enix, ligt sinds 24 januari in de schappen. In de game speel je als Frey Holland, een New Yorker die in de magische wereld Athia terecht komt. Uiteraard wil zij zo snel mogelijk terug naar huis, tot ze erachter komt dat een van de inwoners van deze nieuwe wereld informatie heeft over haar moeder.
XGN mocht eerder al aan de slag met een aantal hoofdstukken uit de game. Hoewel er wat punten zijn die in de toekomst misschien tot frustratie of verveling kunnen leiden, waren we over het algemeen tevreden. Voor je de game in huis haalt kun je onze volledige preview hier lezen.

Korting op PS5 versie van Forspoken

Hoewel de adviesprijs voor Forspoken 79,99 euro is, kun je de game nu al wat goedkoper in huis halen. Allyourgames.nl vraagt namelijk 59,95 euro. Als onze preview je nog niet overtuigd heeft, kun je overigens ook demo’s voor de game vinden in zowel de PlayStation Store als in de online shops van Epic en Steam.
Als Forspoken niets voor jou is of als je met nog meer geld wilt strooien, loopt er momenteel ook nog een sale op games en gaming accessoires bij Bol.com. Let wel op: deze sale eindigt deze week.