Nieuwe PS5 bundel gelekt vlak voor PS Plus-jubileum

News
dinsdag, 20 juni 2023 om 16:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Het lijkt erop dat Sony binnenkort met een nieuwe PS5 bundel komt, die eigenaren trakteert op PlayStation Plus. De bundel valt bovendien bijna samen met het PS Plus-jubileum.
Sinds de lancering tijdens het PS3-tijdperk, is PlayStation Plus een belangrijk onderdeel geworden van de PlayStation-familie. Elke maand kijken abonnees weer uit naar de games die ze gratis kunnen downloaden en spelen.
Als abonnee krijgt je veel voordelen en veel eigenaren van een PlayStation 5 zijn dan ook lid. Het is dan ook niet zo vreemd dat Sony mogelijk komt met een PS5 bundel waarbij je niet alleen de next-gen console krijgt, maar ook 24 maanden PlayStation Plus Premium. Dat claimt Twitter-gebruiker Zuby_Tech, die wel vaker met PlayStation leaks komt.
Hoeveel de bundel gaat kosten is nog niet bekend, evenals wanneer hij in de winkelschappen terechtkomt. De adviesprijs van de PlayStation 5 zelf is momenteel 549 euro, terwijl 24 maanden PlayStation Plus Premium los 238,99 euro kost. Als spelers een flinke korting krijgen op de bundel, dan wordt het een aantrekkelijke optie.

Jubileum voor het nieuwe PS Plus

De nieuwe PS5 bundel komt ook bijna gelijktijdig als het eerste jubileum voor de nieuwe versie van PlayStation Plus. Op 22 juni 2022 werd namelijk PlayStation Plus veranderd naar de nieuwe vorm, met drie verschillende tiers: Essential, Extra en Premium.
Sony Interactive Entertainment CEO Jim Ryan heeft vorige maand onthuld dat ongeveer 70 procent van de gebruikers bij PS Plus Essential blijft. 13 procent van het aantal abonnees heeft een upgrade genomen naar Extra en 17 procent naar Premium.

Populair Nieuws