Assassin's Creed Mirage map wordt een stuk kleiner dan voorgaande games

News
dinsdag, 20 juni 2023 om 16:30
assassins creed mirage bagdadf1687270777
Ubisoft heeft eerder al bekendgemaakt dat Assassin’s Creed Mirage een kleinere game wordt dan games als Valhalla en Odyssey. De uitgever heeft nu duidelijk gemaakt hoe groot de map ongeveer wordt.
Na Assassin’s Creed Syndicate heeft Ubisoft een korte pauze ingelast, om vervolgens de franchise een makeover te geven met Assassin’s Creed Origins. De games hebben meer RPG-elementen gekregen en zijn bovendien veel groter geworden. Met name Odyssey en Valhalla kennen enorme werelden om te verkennen.
Voor Assassin’s Creed Mirage gaat ontwikkelaar Ubisoft Bordeaux terug naar de roots van de serie. Zo zal er een grotere focus zijn op stealth en de map wordt bovendien een stuk kleiner dan heel Engeland of Griekenland.
In gesprek met Easy Allies heeft Ubisoft nu bekendgemaakt hoe groot de map van Mirage ongeveer zal worden. Bagdad, de stad waarin de game zich afspeelt, is qua grootte vergelijkbaar met Parijs in Assassin's Creed Unity en Constantinopel in Assassin’s Creed Revelations.

Eerste beelden Assassin’s Creed Mirage

Tijdens Ubisoft Forward vorige week heeft Ubisoft ook eindelijk de eerste gameplay van Assassin’s Creed Mirage laten zien. Daarin is goed te zien hoe Basim, de assassin die we al kennen uit Assassin’s Creed Valhalla, nieuwe en oude manieren van stealth kan gebruiken om dichtbij zijn doelwit te komen.
Check hieronder de nieuwe Assassin's Creed Mirage gameplay.