Nieuwe Prince of Persia nu al met hoge korting te scoren

News
vrijdag, 22 maart 2024 om 15:30
prince of persia the lost crownf1686251438
Prince of Persia: The Lost Crown ligt pas sinds januari in de winkels. Toch kan je de nieuwe game nu al met opvallend hoge korting in huis halen.
Vroeger was Prince of Persia hét paradepaardje van Ubisoft. Met name de Sands of Time-trilogie is een reeks waar veel fans van hebben genoten en die wereldwijd werd geprezen. Maar sinds de komst van Assassin’s Creed is Prince of Persia steeds meer naar de achtergrond gedrukt, met The Forgotten Sands die als laatste titel uitkwam in 2010.
Maar in januari is er eindelijk weer een nieuw deel in de franchise verschenen, Prince of Persia: The Lost Crown om precies te zijn. Ubisoft heeft de oude en de nieuwere titels gecombineerd, door met een 2.5D Metroidvania-achtig avontuur te komen. En dat heeft succes gehad, want The Lost Crown werd ontvangen met goede cijfers.
Heb je de nieuwe titel van Ubisoft nog niet in huis gehaald, dan is het nu een mooi moment om dat toch wel te doen. Prince of Persia: The Lost Crown is namelijk met veel korting te scoren, ondanks dat de game pas net twee maandjes uit is.

Een heerlijk soepel avontuur

In onze review hebben wij Prince of Persia: The Lost Crown een welverdiende 8 gegeven. Onze Theo was met name onder de indruk van de soepele gameplay en de grote speelwereld, maar er misten hier en daar wel wat puntjes op de i.
“Ubisoft heeft met deze nieuwe Prince of Persia een heerlijke game neergezet. Je bent ruim 25 uur onder de pannen in dit avontuur, maar mist daarbij soms wel wat elementen. Zo mis je wat diepgang op sommige vlakken en is niet alles even bewonderenswaardig uitgewerkt.
Maar wat de game mist, maakt deze op andere vlakken meer dan goed. Alles draait heerlijk soepel en de wereld is dusdanig mooi uitgewerkt dat je de hele tijd nieuwe dingen ontdekt. The Lost Crown is dan ook een mooie comeback van de prins, maar niet genoeg om hem tot koning te kronen.”