'Nieuwe Pokémon generatie verschijnt al in 2022'

News
woensdag, 05 januari 2022 om 10:30
pokemon legends arceusf1614608120
2022 lijkt wederom een enorm jaar te gaan worden voor Pokémon. Naast de release van Pokémon Legends Arceus in januari, lijkt er namelijk nog grote mainline Pokémon-game uit te gaan komen in 2022. Vermoedelijk gaat het om de negende generatie Pokémon-games. Zo stellen een aantal betrouwbare leakers binnen de Pokémon community.
Insider Samus Hunter, een leaker die vaak op het juiste spoor zit als het aankomt op het lekken van informatie rondom Nintendo en Pokémon, heeft het boekje geopend over de plannen van The Pokémon Company voor 2022. Naast de release van Pokémon Legends Arceus zou er nog een mainline Pokémon-game op de planning staan. Volgens de insider zouden de eerste beelden in juni getoond moeten worden, maar eerdere teasers worden niet uitgesloten.
Een andere insider, Twitteraar Riddler Khu, deelt al jaren cryptische hits met leaks, en die lijken overeen te komen met de informatie van Samus Hunter. Zo stelt Riddler Khu dat april 2022 een maand wordt om je oog op te houden, terwijl hij zijn volgers alvast lekker maakt voor alle informatie die de insider wil lekken. Specifieke details deelt de Twitteraar nog niet, maar het bericht is niet heel gek.
Game Freak, de ontwikkelaar achter de Pokémon-games, start doorgaans iedere drie jaar een nieuwe generatie voor de Pokémon-reeks. Tussen generatie 3 en 4 en generatie 4 en 5 werd een extra jaar rust genomen, maar sinds 2010 is de reeks weer terug gegaan naar de driejaarlijkse cyclus. Daarbij heeft ontwikkelaar Game Freak twee interne teams die aan de grote games werken. Terwijl het eerste team aan Pokémon Legends Arceus heeft gewerkt, is het nog onduidelijk waar het tweede team mee aan de slag is geweest de afgelopen jaren.
detective pikachu cast heeft ryan reynolds als pikachu 122916

2022 wordt een reusachtig Pokémon-jaar

Voordat het tijd is voor de volgende generatie Pokémon staat er alleen wel nog veel op de planning voor de huidige games. Zo zijn er een aantal geheimen ontdekt in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl die aantonen dat er nog een aantal evenementen voor de remakes van gen 4 op de planning staan. Zo is een eiland ontdekt waar Shaymin te wachten staat op spelers en staat voor Darkrai precies hetzelfde op de planning. Ook is er een ruimte ontdekt voor Arceus die nog ongebruikt is, wat doet vermoeden dat ontwikkelaar ILCA nog iets in petto heeft voor spelers.
Ook Samus Hunter verwijst in zijn tweets naar aankomende updates voor Brilliant Diamond en Shining Pearl, maar houdt het daar niet bij. De insider stelt namelijk dat Pokémon Legends Arceus na haar release ook nog een aantal updates zal krijgen. Verder stelt de insider dat er plannen zijn voor nog een aantal spin-offs voor mobiele apparaten en consoles, waarbij Samus Hunter zelf speculeert over Detective Pikachu. Voor die spin-off is al een vervolg aangekondigd, maar sindsdien is het verrassend stil geweest rondom het vervolg op de 3DS-game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties