Nieuwe Pokémon-serie nu te zien op Netflix

News
donderdag, 28 december 2023 om 14:30
pokemonconcierge mt 02f1703766245
Pokémon is al jaren op tv net zo succesvol als in games. Eerder dit jaar werd ook een nieuwe serie aangekondigd. Die is nu te zien op Netflix.
Wie van Pokémon houdt beleeft een leuk najaar. Beide DLC’s voor Pokémon Scarlet en Violet zijn namelijk uitgekomen en nu kun je ook genieten van een nieuwe serie op Netflix. Het gaat om het eerder dit jaar aangekondigde Pokémon Concierge.
Deze serie is niet direct vergelijkbaar met de Pokémon anime die je waarschijnlijk wel kent. Hoofdpersoon Haru reist niet de wereld over om kampioen te worden, maar werkt als conciërge in het Pokémon Resort. Ze moet zorgen dat Pokémon en hun trainers goed verzorgd worden tijdens hun verblijf.

Hoe lang is Pokémon Concierge?

Als je nog twijfels hebt of deze serie iets voor jou is, is er goed nieuws. Het is namelijk geen enorme tijdsinvestering om hem te kijken. De afleveringen duren ongeveer 20 minuten en er zijn in totaal vier afleveringen. Een aflevering proberen is dus een kleine moeite en zelfs de hele serie kijken kost niet veel meer dan een uur.
Wie liever een groot Pokémon-avontuur ziet, kan dat vinden in de nieuwe anime-serie. Na het afscheid van Ash Ketchum is eerder dit jaar Pokémon Horizons: The Series van start gegaan met nieuwe hoofdpersonen. De Engelstalige release van deze serie is in februari op Netflix. Wanneer hij naar Nederland komt is niet duidelijk.

Populair Nieuws