'Nieuwe PlayStation livestream in aantocht'

News
donderdag, 31 augustus 2023 om 11:00
Er is een nieuwe PlayStation livestream in aantocht. Zo meldt Giant Bombs Jeff Grubb in een reactie op de verhoogde prijzen van PlayStation Plus. Volgens de Amerikaanse journalist zou de aankondiging rondom het duurdere PS Plus bijna als een inleiding kunnen worden gezien voor de State of Play.
Het ziet er naar uit dat er zeer binnenkort een nieuwe State of Play aankomt. Al maanden gaan er geruchten over een tweede PlayStation Showcase die later in het jaar zou komen, maar die is er nog altijd niet geweest. Nu lijkt het er op dat het niet om een showcase gaat, maar om een State of Play.
Bekijk de tweet van Jeff Grubb hieronder zelf!

Geen Showcase, maar een State of Play

Doorgaans zijn de State of Play's van Sony een stukje kleiner dan de PlayStastion Showcases. De State of Play's van Sony richten zich doorgaans namelijk op één grote titel met daaromheen een aantal kleinere games. Zo kreeg ook Horizon Forbidden West een speciale State of Play.
Deze keer zou wellicht een State of Play in het teken van Marvel's Spider-Man op de planning kunnen staan. De nieuwe game van Insomniac Games staat voor 20 oktober op de planning. De tijd zal ons leren wat voor State of Play er onderweg is.

Populair Nieuws