Nieuwe opvouwbare Motorola smartphone aangekondigd

News
dinsdag, 28 december 2021 om 13:00
moto tweef1599733318
Met in het achterhoofd 'driemaal is scheepsrecht' is fabrikant Motorola begonnen met het maken van haar derde opvouwbare smartphone. Dat heeft de general manager van het bedrijf aangekondigd.
Motorola is bezig aan een gloednieuwe, opvouwbare smartphone. In een post laat general manager Chen Lin weten wat we van deze derde generatie opvouwbare telefoon kunnen verwachten, zo meldt The Verge. In tegenstelling tot de eerste en tweede opvouwbare telefoon van Motorola belooft deze derde generatie echt uit te blinken in de reeks.
De telefoon zal in plaats van horizontaal, verticaal opgevouwen kunnen worden. Ook heeft deze nieuwe telefoon een betere processor, een betere interface en een mooier uiterlijk. Laat dat uiterlijk je alleen niet in de maling nemen, want het innerlijk is vaak wat er echt toe doet. Het is nog onduidelijk hoeveel beter deze aanpassingen zullen zijn ten opzichte van de vorige telefoons. Lin heeft namelijk geen specificaties vermeldt voor de nieuwe opvouwbare smartphone.

Opbouwbare smartphones de nieuwe hype

De vorige twee opvouwbare telefoons van Motorola hadden een enorm moeizame start, maar misschien vertrouwt het bedrijf in driemaal is scheepsrecht. Waarschijnlijk zal de telefoon eerst in China uitkomen, en afhankelijk van hoe goed die het daar doet zal hij ook uitkomen in andere landen. Op het moment is het vooral Samsung die de markt van opvouwbare smartphones domineert. Onlangs heeft ook het bedrijf Oppo haar eerste opvouwbare telefoon aangekondigd, en alhoewel ze laat zijn met de trend belooft het bedrijf dat ze enorm veel tijd en energie in dit nieuwe apparaat hebben gestoken.

Populair Nieuws