Nieuwe Nintendo game heeft merkwaardige titel

News
vrijdag, 04 augustus 2023 om 15:30
20211005 switcholed8f1633465772
Nintendo heeft dit jaar hoge ogen gegooid met onder andere The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. In de rest van het jaar en in 2024 schakelt het bedrijf weer over naar de Mario-franchise voor grote kaskrakers. Eén van de nieuwe games in de franchise blijkt alleen een opvallende titel te dragen.
Er was lange tijd niet bijzonder veel bekend over Nintendo’s plannen na de zomer van dit jaar. Dat leidde zelfs al tot speculatie dat de Switch 2 zeer snel uit zou komen. Maar in een recente Nintendo Direct werden maar liefst twee Mario-games onthuld, plus nog drie titels met Mario-gerelateerde personages in de hoofdrol.
Over één daarvan, een Princess Peach-game, had Nintendo nog maar weinig te melden, zelfs geen titel. Maar in de kwartaalresultaten van het bedrijf is de werktitel nu onthuld. Als je verwacht dat de game vermeld staat als “Untitled Princess Peach game”, heb je het goed mis.
De tijdelijk titel van de game is namelijk de volzin “Princess Peach will star as the main character in a brand new game”. Dat is precies de zin waarmee de game werd aangekondigd in de Nintendo Direct. Het is niet zo vreemd dat de game nog geen titel heeft, maar deze tijdelijk titel staat wel wat vreemd, helemaal omdat hij geflankeerd wordt door twee best normale werktitels in de vorm van Luigi’s Mansion: Dark Moon en Metroid Prime 4.

Wanneer is de release van de Princess Peach game?

Een releasedatum voor de Princess Peach game is nog niet bekend. Wel herbevestigt Nintendo dat de game volgend jaar uitkomt. Wellicht wordt het één van de laatste grote games voor de Switch.

Populair Nieuws