Nieuwe Netflix-abonnement krijgt reclame van Microsoft

News
donderdag, 14 juli 2022 om 10:30
netflixf1671701243
Netflix gaat een nieuw abonnement introduceren dat vol zit met advertenties. Nu is duidelijk geworden wie onder andere reclame aan gaat bieden in het nieuwe abonnement. Niemand minder dan Microsoft gaat in het nieuwe Netflix-abonnement een aantal reclames aanbieden.
Een goedkoper Netflix-abonnement met advertenties is onderweg. Dankzij een aankondiging van Netflix en Microsoft is nu duidelijk dat laatstgenoemde bedrijf die advertenties zal gaan verzorgen. Microsoft stelt daarbij dat de gegevens van gebruikers beschermd zullen worden. Hoe is alleen nog niet duidelijk.
Veel meer details rondom de deal zijn er momenteel nog niet. Netflix heeft alleen laten weten dat het Microsoft vertrouwt om de advertenties te leveren voor het nieuwe, goedkopere Netflix-abonnement. Duidelijk is in ieder geval dat alle advertenties van het goedkopere abonnement vanuit Microsoft komen en dat komt niet geheel als een verrassing. Achter de schermen zou het bedrijf achter Xbox ook al bezig zijn met in-game advertenties voor haar consoles.

Nieuwe Netflix-abonnement nog zonder releasedatum

Onduidelijk is nog wanneer Netflix het nieuwe abonnement wil gaan introduceren. Eerder dit jaar leek het er op dat het abonnement nog voor het einde van het jaar moest komen. Een datum is er tot op heden alleen nog niet. Het is daarom even afwachten om te zien wat de streaminggigant van plan is.
Tot die tijd kun je in ieder geval wel genieten van het laatste seizoen van Better Call Saul. De serie die zich in het Breaking Bad-universum afspeelt is terug voor haar laatste paar afleveringen. Ook kun je The Gray Man kijken, de nieuwe Netflix-film met Ryan Gosling en Chris Evans.

Populair Nieuws