Nieuwe mogelijkheden om te reageren met GIFs op Instagram!

News
vrijdag, 07 februari 2020 om 11:22
xgn google image
Instagram heeft vanaf nu de optie om te reageren met GIFs op Insta Stories! Voor dit systeem wordt gebruik gemaakt van GIPHY, een database voor de vele GIFs die op het internet te vinden zijn.
Instagram stories bestaan al een tijdje en reageren op stories wordt nog steeds genoeg gedaan. Terwijl je ondertussen iemands inbox overvloed met saaie reacties kan je nu ook heel makkelijk een GIF sturen! GIFs kennen jullie misschien ook wel via WhatsApp, aangezien dezelfde functie daar ook in verwerkt is. Om een GIF te sturen moet je even een trefwoord in de reply box typen en daarna links op het GIF-logo klikken. Je kan ook direct zonder te typen het logo klikken aan de rechterkant. Dan krijg je een algemeen menu met willekeurige (of veel gekozen) GIFs.
Deze functie zal gauw vrij populair worden als je het vergelijkt met het succes dat WhatsApp heeft. De functie wordt daar al veel gebruikt, evenals in andere applicaties, zoals Facebook Messenger. Zelf kan je het nu ook proberen. Je hebt daarvoor wel de laatste update nodig (127.0 op iOS).
Zal jij deze functie veel gebruiken? Of zal je dit al snel vergeten en achter je laten? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws

Laatste Reacties