Nieuwe Marvel serie krijgt opvallende release

News
woensdag, 17 mei 2023 om 14:00
loki aflevering 1f1623308920
Het is een tijdje stil geweest rondom Disney+ series in het MCU, maar voor de rest van het jaar staat er nog een aantal op de planning. Er zijn nu releasedata bekendgemaakt voor twee series. Eén van die series heeft bovendien een opvallende release voor een Marvel serie.
De manier waarop een streamingdienst de afleveringen van een serie uitspreidt is nog wel eens een discussiepunt onder kijkers. Veel mensen houden van bingen en zien dan ook graag dat alle afleveringen in één keer verschijnen. Anderen vinden het fijn om wekelijks een aflevering te kijken: je kunt ze dan wat laten bezinken en theorieën vormen over de volgende aflevering. Bovendien is de druk om alles snel te kijken voor je gespoild wordt wat kleiner.
Disney+ kiest met vrijwel alle series van Marvel (en Star Wars) voor wekelijkse releases. Soms zijn er meerdere afleveringen op dezelfde dag, of in dezelfde week, maar het hele seizoen wordt nooit in één keer op Disney+ gezet. Behalve bij de nieuwe MCU serie Echo: daarvan wordt het hele seizoen in één keer online gezet, op 29 november.

Echo release volgt Loki seizoen 2 op

Het is niet bekend waarom Echo, die een personage volgt dat al te zien was in Hawkeye, in één keer op de streamingdienst wordt gezet. Deze ongebruikelijke release komt overigens direct na een serie die juist wel een typische Disney+ release heeft. Loki seizoen 2 begint namelijk op 6 oktober en volgt wel een releaseschema van een wekelijkse aflevering.
Voordat beide series verschijnen is het eerst nog tijd voor Secret Invasion. Deze serie begint al op 21 juni. Ook hier geldt dat er een gebruikelijk schema van een wekelijkse release wordt aangehouden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties