Zo haal je de nieuwe Mario game nu al met korting!

News
maandag, 10 oktober 2022 om 15:30
mario rabbids sparks of hopef1623936825
Mario is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege zijn aankomende film. Maar zijn game-carrière is ook nog lang niet ten einde. Sterker nog, er komt snel een nieuwe game aan, die je nu al met korting kan scoren.
De prijzen van nieuwe games gaan bij verschillende uitgevers omhoog. Nintendo doet daar nog niet aan mee, maar bij dat bedrijf zit je weer met het probleem dat de prijzen na lancering niet of nauwelijks omlaag gaan. Maar toch kun je het prijskaartje van de nieuwe Mario game flink omlaag brengen.

Scoor Mario + Rabbids Sparks of Hope voor de helft van de prijs

Bij Game Mania kun je namelijk Mario + Rabbids Sparks of Hope scoren voor maar 30 euro. Normaal gesproken kost de game ongeveer 60, dus dat scheelt nogal. Wel is het een inruilactie, dus je moet ook bereid zijn om een game in te leveren.
Je krijgt de korting bij inlevering van één Nintendo Switch game. Die game moet wel op de lijst van goedgekeurde games van Game Mania staan. Er staan genoeg titels op die lijst, dus de kans is wel aanwezig dat je iets op je plank hebt staan dat je in zou kunnen ruilen.
Mocht je toch niet iets kwijt willen van je gamecollectie, maar wel korting willen scoren op een nieuwe game, dan kan dat. Er lopen bijvoorbeeld deals in de Nintendo eShop. Als je hardware zoekt kun je terecht bij de Mega Deals van MediaMarkt.