Scoor games met dikke korting in de Nintendo eShop!

News
vrijdag, 07 oktober 2022 om 15:30
h2x1 nintendoeshop websiteportal nlnlf1605541460
Vaak gaan kortingsacties op maandag in en lopen ze de rest van de week, maar Nintendo komt vaak op vrijdag met nieuwe deals. Op zich is dat niet onlogisch, aangezien de meeste mensen in het weekend de meeste tijd hebben om te gamen. Ook voor dit weekend kun je weer een paar leuke titels scoren.
Nintendo gooit games niet al te vaak in de aanbieding, zeker first-party titels als Mario en Zelda moet je meestal voor de volle prijs aanschaffen. Maar dat wil niet zeggen dat andere uitgevers hun games niet wel in de aanbieding doen. Er is dan ook altijd wel een mooie game voor zacht prijsje te vinden in de eShop.

Hoge korting in Nintendo eShop!

Ook deze week zijn er een paar mooie games te vinden. Vooral als je wel houdt van een indie op zijn tijd kun je goed slagen. Maar er zijn ook wat grotere titels die je kunt scoren. We hebben er een paar uitgezocht.
Natuurlijk zijn er nog veel meer games in de aanbieding. Mocht er hier niets voor je tussen staan, dan kan het lonen om de eShop eens door te spitten. Er zijn namelijk stapels games die je met korting kunt scoren.
Mocht je een fysieke game zoeken, of een wat grotere titel, dan kun je nu ook terecht bij Nedgame. Heb je genoeg games? Misschien kun je wat moois vinden bij de 4K blu-ray deals van bol.com!