Nieuwe maps en modi voor Call of Duty Black Ops Cold War

  Met de lancering van Season One is Treyarch begonnen met het toevoegen van nieuwe content aan Call of Duty Black Ops Cold War. Het blijft bovendien niet bij de grote update van vorige maand, want nieuwe maps en modi zijn onderweg voor de game.

  Hoewel er niet veel mis is met de gameplay van Call of Duty Black Ops Cold War, was er wel één groot kritiekpunt bij lancering: de hoeveelheid content. Wie klaar was met de korte singleplayer campagne werd verwelkomd in de multiplayer met maar een handjevol maps en modi. Ontwikkelaar Treyarch doet er nu alleen alles aan om dat probleem op te lossen.

  Zo is de studio halverwege december gekomen met de Season One update, een content patch waarbij en nieuwe maps, wapens en een Battle Pass aan de populaire game is toegevoegd. Daar blijft het niet bij, want in een developer preview geeft Treyarch nu aan wat spelers nog meer kunnen verwachten. Met de laatste update kunnen spelers namelijk meteen aan de slag met twee nieuwe multiplayer varianten, te weten Gunfight Blueprints en Fireteam: Dirty Bomb Duos. Ook zijn de 24/7 playlists Raid en Crossroads Strike aan de roulatie toegevoegd.

  Grote update om naar uit te kijken

  De meest interessante update van januari komt alleen volgende week, met een uitbreiding voor Season One. Call of Duty Black Ops Cold War krijgt er namelijk een enorme, nieuwe map bij voor Fireteam genaamd Sanatorium. Daarnaast komt er Dropkick bij, een gloednieuwe modus waarbij twee teams van zes spelers moeten vechten voor de controle over nucleaire codes.

  Liefhebbers van zombies hoeven zich trouwens niet achtergesteld te voelen, want ook zij krijgen er een nieuwe modus bij. In Cranked zorgt elke gedode zombie er namelijk voor dat de aflopende timer gereset wordt. Dat zal op een gegeven moment een race tegen de klok worden om een ondode permanent onder de zoden te leggen.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.