The King of Fighters XV ziet er beter uit dan ooit in nieuwe trailer

News
vrijdag, 08 januari 2021 om 9:30
king of fighters xv 2originalf1610089630
SNK heeft eindelijk de nieuwe trailer van King of Fighters XV vrijgegeven. De vechtgame ziet er in de beelden beter uit dan ooit en belooft zijn concurrent Street Fighter V naar de kroon te steken. De trailer toont bekende vechters in een hele nieuwe visuele stijl.
SNK heeft na een korte vertraging eindelijk de trailer van The King of Fighters Xv getoond. In de nieuwe beelden zien we bekende vechters die er gelikter dan ooit uitzien. Het is duidelijk tijd om de strijd aan te binden met concurrent Street Fighter V als de game in 2021 uitkomt. De beelden laten onder andere bekende vechters Kyo, Mai en Benimaru zien die met explosieve moves hun tegenstanders te lijf gaan.
De trailer laat niet alleen karakters zien die in gevecht zijn. Ook zien we een reporter die een nieuw toernooi aankondigt. Dit verwijst ongetwijfeld op het verhaal in de game, wat weer voor het nodige vermaak gaat zorgen. Binnenkort komt er meer nieuws rondom de vechtgame van SNK.

Naast The King of Fighters XV reveal ook updates van vorige games onderweg

SNK heeft naast de The King of Fighters XV trailer ook een aankondiging gedaan rondom The King of Fighters XIV. Deze game krijgt namelijk nog een berg aan nieuwe content. Zo komen er 8 downloadbare karakters naar de game, waarvan een paar hele nieuwe. Ook worden er een aantal nieuwe kostuums aan de game toegevoegd. De game heeft vanaf nu ook een ultieme editie die meteen te koop is. Als laatste brengt SNK de klassieker The King of Fighters 2002 terug naar PlayStation 4 in 2021. Er valt dus genoeg te vechten in 2021 als het aan SNK ligt!
Intussen is The King of Fighters XIII gratis in de Xbox Games with Gold line-up van januari 2021. Als je vast wat uren wil maken kun je dus meteen al aan de slag!

Populair Nieuws

Laatste Reacties